Over ons straalbedrijf in Markelo

Contact

Misset Markelo B.V. werd in 1961 in Twente gevestigd als onderdeel van Misset en Zonen N.V. te Hilversum. Onze kernactiviteiten zijn: stralen, het conserveren van alle natlakken, schooperen en glasparelstralen. Het uitvoeren van onze werkzaamheden kan zowel in de werkplaats te Markelo als op locatie.

Neem contact op met Misset

Over Misset

Na eerst onderdeel te zijn geweest van het moederbedrijf in Hilversum, werd de vestiging in Markelo in 1989 zelfstandig. In 1991 en 1997 werd het bedrijf verder uitgebreid tot de huidige vorm. In 2006 werd de bedrijfsvoering van stationair en mobiel stralen en conserveren gesplitst in twee aparte B.V.'s. We hebben hiervoor gekozen om de bedrijfsactiviteiten in de juiste bedrijfstak onder te kunnen brengen. Schilders- en afwerkingsbedrijf Misset Markelo B.V. neemt het stralen en coaten op locatie voor haar rekening. Misset Metaalbescherming B.V. neemt het stralen, conserveren, schooperen en glasparelstralen in de werkplaats te Markelo voor haar rekening.

Vestiging Misset Markelo B.V.

Misset is gelegen aan het Twentekanaal op het industrieterrein in Markelo. U vindt het bedrijf op ongeveer 8 km van de A1 en op 35 km van de Duitse grens. We zijn ingericht met faciliteiten voor aan- en afvoer over de weg of per schip. Ons bedrijf is goed toegankelijk voor Nederland en Duitsland. Desgewenst verzorgen wij de transporten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Capaciteit

Overzicht capaciteiten

Laad- en losmogelijkheden Misset Markelo B.V.

Misset beschikt over de volgende eigen interne transportmiddelen:

  • Heftrucks: 2 stuks van 3 ton en 1 stuk van 5,5 ton
  • Kranen: totale capaciteit maximaal 20 ton
  • Platte wagen (terminal trekker): 2 stuks met een lengte van 12 meter ten behoeve van objecten tot 50 ton

Het lossen en laden van hogere tonnages is in overleg mogelijk. Dit wordt dan door derden uitgevoerd. Tevens mogen we gebruikmaken van de loswal aan het Twentekanaal. Hierdoor is het mogelijk om objecten aan te voeren die over de weg wegens hun omvang niet te transporteren zijn. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Opslagterrein

We beschikken over 7.500 m² open terrein voor de opslag van materieel en aangevoerd en behandeld materiaal.

Overdekte bedrijfsruimtes

We beschikken over voldoende werkruimte:

  • 1.700 m² geklimatiseerde werkruimte voor verfbehandeling en droging
  • 800 m² ruimte voor opslag van materiaal en materieel.
Contact

Nieuws

16-03-2017

Voetgangersbrug Rondweg Delden geplaatst

Deze week de plaatsing van de tweede voetgangersbrug over Rondweg Delden. Misset Metaalbescherming B.V. mocht in opdracht van Buiting Staalbouw het stralen, schooperen en coaten uitvoeren.

Contact

16-11-2015

Spoorbrug Eibergen teruggekeerd

Vandaag is de oude spoorbrug teruggekeerd naar Eibergen, waar hij weer opnieuw in gebruik wordt genomen.
Video van de hijswerkzaamheden

Contact

11-09-2015

Renovatie oude spoorbrug Eibergen

Vandaag zijn wij gestart met de renovatiewerkzaamheden aan de oude spoorbrug Eibergen. Eerst zal de brug volledig kaal gemaakt worden d.m.v. bikken en stralen. Vervolgens zal de constructeur de brug onder handen nemen. Daarna zullen wij de brug nogmaals stralen en voorzien van een nieuwe laag coating.

Contact

31 juli 2015

Stralen en conserveren van tunnelventilatoren in Oostenrijk en Zwitserland

Onlangs hebben wij de opdracht van Zitron Nederland BV gekregen voor het stralen en conserveren van tunnelventilatoren Arlbergtunnel in Oostenrijk en Fäsenstaubtunnel in Zwitserland. Deze week zijn wij begonnen met de behandeling van de demontabele waaiers en ventilatorhuizen, hetgeen wij in onze fabriek te Markelo kunnen uitvoeren. Binnenkort zullen ook de werkzaamheden ter plaatse in Oostenrijk en Zwitserland van start gaan.

6 maart 2014

6 grote sluisdeuren project Hintham aangekomen in haven Markelo

Op woensdag 5 maart 2014 zijn 6 grote sluisdeuren per schip gearriveerd in de haven van Markelo. Deze sluisdeuren zullen door Misset worden gestraald en voorzien van de benodigde coating. Na behandeling en voormontage op het Misset-terrein zullen deze sluisdeuren per schip vervoerd worden naar de eindbestemming (Hintham – Omlegging Zuid Willemsvaart).

27 maart 2013

Nieuw ophangsysteem voor conserveren

Sinds enige tijd hebben wij onze nieuwe ophangsystemen in gebruik. Door deze nieuwe ophangsystemen worden kleinere delen nog efficiënter gespoten.

Misset Markelo B.V.
Industrieweg 6 
7475 NH Markelo

KVK-nummer: 06050984 te Enschede

KVK-nummer: 08142235 te Enschede

Contactgegevens

 0547 - 35 14 84

 Info@missetmarkelo.nl

Misset in Markelo is gespecialiseerd in stralen, conserveren, schooperen & glasparelstralen van metaal.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:15

Dinsdag 07:30 - 16:15

Woensdag 07:30 - 16:15

Donderdag 07:30 - 16:15

Vrijdag 07:30 - 13:30