Conserveren van staal, beton en hout in Markelo en op locatie

Contact

Conserveren is het verven en lakken van een oppervlak. We houden ons voornamelijk bezig met het aanbrengen van conservering op staal. Daarnaast is het ook mogelijk om beton en hout te laten conserveren. We zijn in staat (bijna) alle soorten natlakken te verwerken en we hebben jarenlange ervaring om u advies op maat te geven. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Misset

Conserveren

Voor het aanbrengen van coating is een geschikte ondergrond van groot belang. Hierbij zijn met name de reinheid en ruwheid van het oppervlak belangrijk. Een goede reinheid voorkomt problemen zoals ondercorrosie en de ruwheid zorgt voor een goede hechting van de verflaag. Stralen is bij ons de meest voorkomende techniek om het oppervlak geschikt te maken voor het aanbrengen van coating. Handmatig reinigen is een alternatief wanneer stralen om technische of milieuredenen niet mogelijk is.

Verfsystemen

De meest voorkomende verfsoorten die wij verwerken zijn epoxy, polyurethaan, alkyd, zinksilicaat, watergedragen coatings en hittebestendige coatings. Bij de keuze van het coatingsysteem streven we, volgens het besluit KWS 2000, naar het verminderen van uitstoot van organische stoffen in de atmosfeer vanwege de schadelijke effecten.

Mobiel conserveren

Voor een juiste keuze van het verfsysteem wordt er gekeken naar verschillende factoren:

  • Bescherming
  • Verfraaiing
  • Repareerbaarheid
  • Reinigbaarheid
  • Diverse andere eisen, afhankelijk van de toepassing

Ook over de keuze van een verfsysteem zijn wij in staat u te adviseren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Misset Markelo B.V.
Industrieweg 6 
7475 NH Markelo

KVK-nummer: 06050984 te Enschede

KVK-nummer: 08142235 te Enschede

Contactgegevens

 0547 - 35 14 84

 Info@missetmarkelo.nl

Misset in Markelo is gespecialiseerd in stralen, conserveren, schooperen & glasparelstralen van metaal.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:15

Dinsdag 07:30 - 16:15

Woensdag 07:30 - 16:15

Donderdag 07:30 - 16:15

Vrijdag 07:30 - 13:30