stralen, conserveren, schooperen
& glasparelstralen van metaal
meer dan 43 jaar ervaring
in metaalbescherming

Mobiel conserveren

Mobiel conserveren kan uitgevoerd worden door middel van kwast/rolapplicatie of spuitapplicatie. Misset Markelo kan adviseren welke applicatie in speciale situaties het meest geschikt is. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwastapplicatie

Kwastapplicatie wordt toegepast wanneer hoge kwaliteit vereist is. Positieve eigenschappen van kwastapplicatie zijn: goede benatting, goede hechting van de verflaag en weinig verfverlies. Een negatieve eigenschap is de lage productiesnelheid.

Mobiel conserveren
Conserveren op locatie Misset

Rolapplicatie

Rolapplicatie wordt toegepast wanneer er een hogere productiesnelheid nodig is. Dit wordt voornamelijk toegepast op grote, vlakke oppervlakken. Kwast- en rolapplicatie wordt ook vaak in combinatie toegepast. Conservering door middel van kwast- en rolapplicatie wordt toegepast indien de omgeving niet geschikt is om het object te spuiten.

Spuitapplicatie

Het aanbrengen van coating door middel van spuitapplicatie wordt vaak toegepast wanneer de omgeving van het object dit mogelijk maakt. Dit zijn vaak gesloten of af te sluiten ruimtes waar de omgeving geen last heeft van de vrijgekomen oplosmiddelen en/of spuitstoffen. Positieve eigenschappen van spuiten zijn: hoge kwaliteit en hogere productiesnelheid dan bij kwast/rolapplicatie. De negatieve eigenschappen: de is omgeving vaak ongeschikt, hogere verfverliezen en mobiele apparatuur benodigd.