stralen, conserveren, schooperen
& glasparelstralen van metaal
meer dan 43 jaar ervaring
in metaalbescherming

Over straalbedrijf Misset Markelo

Misset Markelo werd in 1961 in Twente gevestigd als onderdeel van Misset en Zonen N.V. te Hilversum. Onze kernactiviteiten zijn: stralen, conserveren van alle natlakken, schooperen en glasparelstralen. Het uitvoeren van onze werkzaamheden kan zowel in de werkplaats te Markelo als op locatie.

In 1989 werd de vestiging in Markelo zelfstandig. In 1991 en 1997 werd het bedrijf verder uitgebreid tot de huidige vorm. In 2006 werd de bedrijfsvoering van stationair- en mobiel stralen en conserveren gesplitst in aparte B.V.'s. We hebben hiervoor gekozen om de bedrijfsactiviteiten in de juiste bedrijfstak onder te kunnen brengen. Schilders- en afwerkingsbedrijf Misset Markelo B.V. neemt het stralen en coaten op locatie voor haar rekening. Misset Metaalbescherming B.V. neemt het stralen, conserveren, schooperen en glasparelstralen in de werkplaats te Markelo voor haar rekening.

Pand Misset Metaalbescherming Markelo

Vestiging Misset Markelo

Misset is gelegen aan het Twentekanaal op het industrieterrein in Markelo. U vindt het bedrijf op ongeveer 8 km van de A1 en op 35 km van de Duitse grens. We zijn ingericht met faciliteiten voor aan- en afvoer over de weg of per schip. Ons bedrijf is goed toegankelijk voor Nederland en Duitsland. Desgewenst verzorgen wij de transporten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.