stralen, conserveren, schooperen
& glasparelstralen van metaal
meer dan 43 jaar ervaring
in metaalbescherming

Handstralen door Misset Markelo

Misset beschikt over verschillende mogelijkheden voor het handstralen van grote en kleine objecten. Handstralen is één van onze kernactiviteiten, dit doen wij in verschillende straalcabines. Onderstaand vindt u meer informatie over deze manier van stralen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot handstralen? Neem vrijblijvend contact op.

Handstralen Misset Metaalbescherming Markelo

Straalcabine

In de straalcabine worden objecten gestraald met korund. In speciale gevallen kan er ook met andere soorten straalmiddel gestraald worden. De volumecapaciteit van de straalcabine is 5,5 meter breed en 4,5 meter hoog. De straalcabine heeft een lengte van 20 meter.

Korund stralen

Handstralen door Misset Metaalbescherming Markelo

Parelcabines

We beschikken over drie parelcabines waarin met glasparels wordt gestraald. De volumecapaciteit van onze parelcabines is 4,5 meter breed en 4,0 meter hoog. De lengte van de parelcabines bedraagt 6 meter. 

Parelstralen

Handstralen Misset Metaalbescherming in Markelo

Straal- en spuitloods

Naast de bovengenoemde installaties beschikt Misset ook over een gecombineerde straal- en spuitloods voor het behandelen van grote objecten. In deze loods kan gestraald worden met korund voor nieuw werk en met eenmalig grit voor oud werk. De straal- en spuitloods is tevens geschikt om het werk na het stralen te voorzien van een coatingsysteem. De volumecapaciteit van deze loods is 25 meter lang en 20 meter breed. De standaardhoogte bedraagt 4,5 meter. 

Stralen en coaten